kiállítás

Ismét három kreatív esemény egy helyen

2016/01/05
Ismét három kreatív esemény egy helyen

Minden félév végén hallgatóink nyilvános kiállítás és divatbemutató keretében mutatják be féléves projektfeladataik eredményét. A nézők voksolhatnak a kiállított alkotásokra, ezzel is jelezve, hogy az esemény már beépült az egyetem Doberdó úti kampuszának mindennapjaiba és egy kis oldott hangulatot hoz a zárthelyi dolgozatok írása mellett.

A Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet a PPD Expon

2015/04/23
a Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet kiállítása a PPD Expo Edukáció szigetén

A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület szervezésében 2015. április 14-16 között immár második alkalommal került megrendezésre a PPD Expo (Print, Packaging & Digital) a társrendezvényével a Signexpo-val együtt a SYMA rendezvényközpontban. A számos nyomdaipari beszállító és csomagolástechnikai cég kiállító standja mellett az Edukáció szigeten a látogatók találkozhattak a magyarországi nyomdász szakma utánpótlását képző öt középfokú képzést nyújtó iskola képviselőivel, valamint megismerkedhettek az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara nyújtotta továbbtanulási lehetőségekkel - például a nyomtatott kommunikáció és csomagolástechnika szakmérnöki képzésekkel.

Teríték és Öko-design kiállítás az egyetemen

2015/02/03
Teríték és Öko-design kiállítás az egyetemen

Közönségszavazatok eredményei
Teríték és öko-design témákban

Az év végi projektfeladatokra sokan szavaztak és a magas színvonalat bizonyítja, hogy több holtverseny is kialakult az élmezőnyben.
Az asztalterítékek inspirációi a Tropicarium és a Planetárium voltak. Változatos anyagmanipulációk, lézervágás, rétegezettség, új anyagtársítások stb. jelentek meg az asztalterítőkön, melyekhez különleges formavilágú mécsestartókat is társítottak a hallgatók.

Oldalak