kiállítás

Volt hallgatóink a Magyar Design kiállításon!

2017/04/11
Volt hallgatóink a Magyar Design kiállításon!

Több, mint 20 000 m2 -en, közel 700 kiállító vett részt a 2017-es Construma kiállításon. Az idén hatodik alkalommal megrendezésre került OTTHON Design szakvásáron belül, a magyar tervezők legújabb munkáit bemutató MAGYAR DESIGN kiállításon két végzett hallgatónk mutatta be munkáit. Baraksó Alexandra a diplomamunkáját, vagyis a Flow elnevezésű függőszékét, míg Győre Máté egy új bútorát, a Rax fogast mutatta be.

Ismét három kreatív esemény egy helyen

2016/01/05
Ismét három kreatív esemény egy helyen

Minden félév végén hallgatóink nyilvános kiállítás és divatbemutató keretében mutatják be féléves projektfeladataik eredményét. A nézők voksolhatnak a kiállított alkotásokra, ezzel is jelezve, hogy az esemény már beépült az egyetem Doberdó úti kampuszának mindennapjaiba és egy kis oldott hangulatot hoz a zárthelyi dolgozatok írása mellett.

A Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet a PPD Expon

2015/04/23
a Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet kiállítása a PPD Expo Edukáció szigetén

A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület szervezésében 2015. április 14-16 között immár második alkalommal került megrendezésre a PPD Expo (Print, Packaging & Digital) a társrendezvényével a Signexpo-val együtt a SYMA rendezvényközpontban. A számos nyomdaipari beszállító és csomagolástechnikai cég kiállító standja mellett az Edukáció szigeten a látogatók találkozhattak a magyarországi nyomdász szakma utánpótlását képző öt középfokú képzést nyújtó iskola képviselőivel, valamint megismerkedhettek az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara nyújtotta továbbtanulási lehetőségekkel - például a nyomtatott kommunikáció és csomagolástechnika szakmérnöki képzésekkel.

Oldalak