Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzés

2017/01/06

A prémium és luxusmárkák világával bővül az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának képzési palettája. A hiánypótló, akkreditált képzés egyedülálló Magyarországon, és egyetemi háttérrel, megbízható szakmai alapokra épül. Az új, két féléves képzés 2017 februárjától indul.

Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzés

A felsőfokú diplomával már rendelkező hallgatók a kar kiváló oktatóitól, valamint a presztízsmárkák világában működő vezető menedzserektől tanulhatnak a prémium és luxusmárkás termékek és szolgáltatások világáról, célcsoportjairól.

Az ilyen típusú ismeretekkel és képzettséggel rendelkező szakemberek igen keresettek a munkaerő piacon, különösen egy olyan képzési program birtokában, amely nemcsak elméleti, hanem aktuális gyakorlati ismereteket is nyújt. A luxus márkák mindig a legjobbat képviselik a saját kategóriájukban, legyen szó különleges parfümről, egyedi ékszerről, gyors autóról, vagy a divat csúcsát jelentő haute-couture-ről. Európában a luxus ipar számos ikonikus képviselője megtalálható, így érdemes ezzel a szakágazattal hazánkban is foglalkozni.

A luxus márka menedzsereknek ismerniük és érteniük kell a luxus termékek szimbolikus értékét és kifinomult humán értékekkel is rendelkezniük kell.

A képzés során, többek között, a prémium- és luxusmárkák kialakításáról, arculattervezésről, a design folyamatáról, kultúr- és stílustörténetről, marketingkommunikációról és a márkák jogi védelméről tanulhatnak a hallgatók. Az elméleti alapozással párhuzamosan olyan piacorientált gyakorlati oktatásban vehetnek részt, melyek luxusipari esettanulmányokra építve segítik a hallgatók speciális, innovatív felkészítését.

Milyen tudást és képességet ad a Presztízsmárka Menedzser Szakirányú továbbképzés a hallgatóknak?

  • Megismerteti a luxus és prémium ágazat sajátosságait
  • Képessé teszi a luxusipar speciális menedzseri tudásanyagának alkalmazására
  • Megérteti a luxus termékek vásárlóinak viselkedését és elvárásait
  • Rávilágít a luxus fogyasztási piac szegmenseinek különbözőségeire és
  • Képessé teszi arra, hogy szakértő módon kapcsolódhasson a menedzserek hálózatához.

A képzés lehetőséget nyújt, hogy a végzett hallgatók, oklevelük birtokában, akár nemzetközi cégek marketing és kereskedelmi részlegén, vagy divat- és reklámügynökségek vezető munkatársaként elhelyezkedhessenek.

Az oktatás időpontja: kéthetente péntek délután és szombaton.

A képzés elvégzéséhez megszerzendő kreditek száma: 60 kredit

A képzés díja: 465 000 Ft/félév. Jelentkezési határidő: 2017. január 20.

További részletek: www.uni-pbm.eu

A jelentkezési lap innen letölthető.

Érdeklődni lehet:

Récseiné Erdélyi Anett, erdelyi.anett@rkk.uni-obuda.hu tel.: +36 1 666 5931

Vass Anna, vass.anna@rkk.uni-obuda.hu tel.: +36 1 666 5911