Aktuális információk

Indul a Start Program, Te is benne leszel?

2022/11/29

A Nemzeti Tehetség Központ és a Design Terminal újra elindítja a 18-35 év között lévő, vállalkozni vágyó fiataloknak programjukat, amellyel akár 8 millió forint értékű támogatásban is részesülhetsz!

Fiatal Diplomások Fóruma 2022

2022/11/28

MTA Természetes Polimerek Munkabizottsága, az Óbudai Egyetem RKK Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézete, PNYME Papíripari Szakosztálya és az Integrált Tudományok Szakkollégiuma tisztelettel meghívja Önt 2022. december 12-én (hétfőn) 15.00 órakor kezdődő összevont tudományos online ülésére.

Üzemlátogatás ÁEF fémvizsgáló

2022/11/25

Az RKK II. évfolyamos angol nyelvű képzésben tanuló Industrial Design Engineering diákjai a Structures of materials II. című tantárgy gyakorlatán az 1996-ban alakult ÁEF Anyagvizsgáló
Laboratórium Kft. Budaőrsi úti épületében vehettek részt.

Ünnepi Kari Tanács Ülés az 50. éves jubileum alkalmából az RKK-n

2022/11/25

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán idén nagyívű rendezvénysorozattal ünneplik a könnyűipari mérnökképzés elindulásának és a kar, valamint jogelőd intézményei fennállásának 50. jubileumát. Rendezvénysorozat kiemelkedő pillanata volt a kar meghatározó ipari partnerei, oktatói, tanárai és oktatást segítő munkatársai részvételével megtartott Ünnepi Kari Tanács Ülés 2022. november 21-én.

Üzemlátogatáson a csepeli Dunapacknál

2022/11/18

A III. évfolyamos angol nyelvű képzésben tanuló Industrial Design Engineering, Packaging design szakirányon tanuló hallgatók a Packaging and Paper Technology II. tantárgy keretében üzemlátogatáson vehettek részt a csepeli Dunapack Budapest üzemében.

Díjazták a legjobb led-falak tervezőit

2022/11/15

A Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar az Óbudai Egyetem nemzetközi kapcsolatait bemutató installáció és led-fal pályázatot hirdetett. Kitűnő alkotások születtek, melyek közül a legjobb pályaművek alkotói elismerésmerésben részesültek.

Panel-beszélgetés a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karon a fenntarthatóságról, a gyakorlatorientált képzés jövőjéről

2022/11/14

A Hazai és Külföldi Modellek a Projektoktatásban Nemzetközi Konferencia a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat részeként 2022. november 11-én online panel-beszélgetés formájában KÉSZSÉGEK, KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE A FENNTARTHATÓSÁGÉRT AZ OKTATÁS KÜLÖNBÖZŐ SZINTJEIN – FENNTARTHATÓSÁG - GYAKORLATORIENTÁLT KÉPZÉS JÖVŐJE címmel került megrendezésre.

Oldalak