Aktuális információk

Design Hét az Egyetemen- Fókuszban a kreatívipari képzés

2019/10/16
Design Hét az Egyetemen- Fókuszban a kreatívipari képzés

A "Design Hét Budapest" programsorozathoz három esemény megszervezésével   kapcsolódott  az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar (RKK) Terméktervező Intézete október 4-től 13-ig. A "Fókuszban a divattervezés" című konferencián a szakma legnevesebb hazai képviselői tartottak előadást munkásságukról és közvetve a divattervezés leginnovatívabb területeiről október 9-én.

KÉK BOLYGÓ KLÍMAVÉDELMI ALAPÍTVÁNY

2019/10/11
KÉK BOLYGÓ KLÍMAVÉDELMI ALAPÍTVÁNY

Ha érdekel bolygónk sorsa, tudni szeretnéd a klímaváltozással kapcsolatos legfrissebb adatokat, részt szeretnél venni egy környezettudatosabb és ezáltal fenntarthatóbb világ kialakításában csatlakozz a környezetért aktívan tenni akarók csoportjába: https://kbka.org/

Kutatók éjszakája

2019/10/10
Kutatók éjszakája

Az Európai Kutatók Éjszakája (angolul European Researcher's Night) az Európai Bizottság Marie Sklodowska-Curie Actions kezdeményezésére és támogatásával az EU-ban és azon túl megrendezett programsorozat minden év szeptember utolsó péntekén, melynek célja a kutatói életpálya bemutatása és vonzóvá tétele. A 2005-ben indult rendezvénysorozat 2006 óta Magyarországon is évente megrendezésre kerül.

Felzárkóztató kurzusok

2019/10/07
Felzárkóztató kurzusok

Felzárkóztató kurzusok az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán a 2019/20 tanév 1. félévében

A kar által szervezett felzárkóztató kurzusok célja, hogy segítsék a tantárgyak követelményeinek teljesítését. Lehetőséget adnak olyan konzultációs kérdések és feladatok megválaszolására és megoldására, melyek a többlet időráfordítás és gyakorlás kapcsán sikeresebbé tehetik a félévi követelmények teljesítését. A kurzusokon való részvétel szabadon választható a táblázatban feltüntetett tantárgyak esetében és időpontokban.

Az eredményes munkához sok sikert kíván a kar vezetése.

Design Hét a Rejtő Karon

2019/10/03
Design Hét a Rejtő Karon

A 2019 október 4-13-ig tartó Design Hét keretében három eseményében is aktív részt vállal az Óbudai Egyetem és az RKK Terméktervező Intézete.

Újraindul az utánpótlás program a Keskeny nyomdánál!

2019/09/23

Várjuk a lelkes, értelmes, kitartó és megbízható szakember jelentkezését, érdeklődését!

Utánpótlás programunkba bárki bekerülhet, aki kellő elhivatottságot érez a tanulás iránt, és nem riad meg az elméleti, és gyakorlati tanulástól sem. 
Betanulási programunkat legkiválóbb kollégáink állították össze, magas szakmai tudásukkal mentorálják az utánpótlás program résztvevőit közel 6 hónapon keresztül.

Gólya tájékoztató 2019

2019/08/02
Gólya tájékoztató 2019

Kedves Rejtős Gólya!

Szeretettel köszöntünk az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán.
Gratulálunk a sikeres felvételihez és reméljük, úgy gondolod majd, jól döntöttél, amikor ide jelentkeztél!

Oldalak