Fiatal Diplomások Fóruma

Fiatal Diplomások Fóruma 2018

2018/12/06
Fiatal Diplomások Fóruma 2018

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézete, a Magyar Tudományos Akadémia Természetes Polimerek Munkabizottsága és a Papír és Nyomdaipari Műszaki Egyesület Papíripari Szakosztálya idén is megrendezte hagyományos konferenciáját, a Fiatal Diplomások Fórumát. A rendezvényre a korábbi évekhez képest kicsit később, december 4-én, a kar dísztermében került sor. A program célja változatlan: lehetőséget nyújtani a bemutatkozásra az elmúlt egy évben kiemelkedő eredménnyel végzett mérnököknek és doktori képzésben résztvevő fiatal kutatóknak.

Fiatal Diplomások Fóruma a Rejtő Karon

2017/11/30
Fiatal Diplomások Fóruma a Rejtő Karon

A Magyar Tudomány Ünnepe 2017 rendezvénysorozatának keretében az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézete, a Magyar Tudományos Akadémia Természetes Polimerek Munkabizottsága és a Papír és Nyomdaipari Műszaki Egyesület Papíripari Szakosztálya idén is megrendezte hagyományos konferenciáját, a Fiatal Diplomások Fórumát. A közös szervezésű program célja, hogy a szakmai felsőoktatásban az elmúlt egy évben kiemelkedő eredménnyel végzett mérnökök és doktori képzésben résztvevő fiatal kutatók ismertethessék munkájukat.

FIDIFÓ - Fiatal Diplomások Fóruma 2017

2017/11/20
FIDIFÓ - Fiatal Diplomások Fóruma 2017

A Magyar Tudomány Ünnepe 2017 rendezvénysorozatának részeként az MTA Természetes Polimerek Munkabizottsága, az Óbudai Egyetem RKK Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézete és a PNYME Papíripari Szakosztálya tisztelettel meghívja Önt 2017. november 22-én (szerdán) 15.00 órakor kezdődő összevont tudományos ülésére.

Fiatal Diplomások Fóruma 2016

2016/12/05
Fiatal Diplomások Fóruma 2016

A Magyar Tudomány Ünnepe 2016 rendezvénysorozatának keretében az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézete, a Magyar Tudományos Akadémia Természetes Polimerek Munkabizottsága, és a Papír és Nyomdaipari Műszaki Egyesület Papíripari Szakosztálya közös szervezésében kerül megrendezésre, a nagy hagyományokkal rendelkező Fiatal Diplomások Fóruma.
 

Fiatal Diplomások Fóruma a Rejtő Karon

2015/11/30

A Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából az MTA Természetes Polimerek Munkabizottsága, a PNYME Papíripari Szakosztálya és a Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet a hagyományoknak megfelelően idén is megrendezte a Fiatal Diplomások Fórumát. A rendezvényre november 24-én, az RKK tanácstermében került sor. Dr. habil. Horváth Csaba intézetigazgató köszöntője után Szőke András levezető elnök az ipar nevében üdvözölte a többségében doktoranduszhallgató előadókat.