kitüntetés

Kitüntették a Rejtő Kar oktatóját

2018/08/31
Kitüntették a Rejtő Kar oktatóját

Dr. Horváth Csaba okl. a gépészmérnök a Nyomda- és Papíripari Szövetség elnöke, a Nyomda-Technika Kft. ügyvezető igazgatója, az Óbudai Egyetem Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézetének korábbi igazgatója, egyetemi docens állami kitüntetést vehetett át 2018. augusztus 21-én.

Prof. Dr. Palkovics László miniszter adta át a Magyar Arany Érdemkeresztet az Innovációs és Technológiai Minisztérium Dísztermében az alábbi indoklás kíséretében.

"Dr. habil. Horváth Csaba a nyomtatott kommunikáció területén aktív szakmai-közéleti szerepvállalásával, a gazdasági életben mutatott példájával, tudományos és oktatói munkájával tekintélyes hazai és jelentős nemzetközi elismertséget szerzett. Négy évtizedes tevékenysége során áldozatkészen és eredményesen dolgozott a hazai és a nemzetközi nyomdász társadalom erősítéséért, az újabb nyomdász generációk neveléséért."

Dr. habil. Kisfaludy Márta Apáczai Csere János-díjban részesült

2018/06/05
Dr. habil. Kisfaludy Márta Apáczai Csere János-díjban részesült

A Pedagógusnap alkalmából Dr. habil. Kisfaludy Márta DLA, egyetemi docens, karunk volt dékánja Apáczai Csere János-díjban részesült kiemelkedő oktatói, valamint pedagógiai gyakorlatot segítő tudományos tevékenysége elismeréseként. A díjat Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úr adta át a Vigadó Dísztermében rendezett ünnepségen június 1-én.
Gratulálunk a díjhoz!

Dr. Juvancz Zoltán lett az év kutatója

2016/11/04
Dr. Juvancz Zoltán lett az év kutatója

A Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából Prof. Dr. Réger Mihály rektor átadta az egyetem saját alapítású díjait az oktatók, kutatók és hallgatók tudományos munkájának elismeréseként. "Az év kutatója" kitüntetésben részesült Prof. Dr. Juvancz Zoltán, a Rejtő Sándor Könnyűipari Mérnöki Kar Környezetmérnöki Intézetének egyetemi tanára.

Bodáné dr. Kendrovics Rita kitüntetése

2016/02/08
Bodáné dr. Kendrovics Rita kitüntetése

Örömmel és büszkeséggel adunk hírt arról, hogy karunk Környezetmérnöki Intézetének egyetemi docense, Bodáné dr. Kendrovics Rita kiemelkedő környezetvédelmi és oktatási tevékenységéért a Magyar Mérnöki Kamara  "Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért" kitüntetésében részesült. A díjátadóról híradás itt olvasható >>
Gratulálunk!