konferencia

Projektkonferencia 2020

2020/03/25
Projektkonferencia 2020

Tisztelt Érdeklődők!

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar által 2020. május 19-re meghirdetett HAZAI ÉS KÜLFÖLDI MODELLEK A PROJEKTOKTATÁSBAN - OKTATÁS A FENNTARTHATÓSÁGÉRT, FENNTARTHATÓSÁG AZ OKTATÁSBAN c. konferenciánkat tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre 2020. NOVEMBER HÓNAPRA a MAGYAR TUDOMÁNY ÜNNEPÉNEK HÓNAPJÁRA halasztottuk.

A konferencia pontos időpontjáról és egyéb információkról a későbbiekben megnyíló honlapunkon tájékozódhat, illetve egy újabb felhívást fogunk közzétenni.

Köszönjük megértésüket az időpont változással kapcsolatban, mellyel igyekszünk biztosítani a konferencia legfőbb küldetését, a személyes találkozást és a szakmai tapasztalatcserét.

2020. március 25.

Üdvözlettel:

Dr. habil Koltai László a konferencia elnöke és Bodáné Dr. Kendrovics Rita a konferencia Szervező Bizottságának elnöke

IJCELIT 2019 nemzetközi konferencia a Rejtő kar szervezésében

2019/12/11
IJCELIT 2019 nemzetközi konferencia a Rejtő kar szervezésében

Hetedik alkalommal került megrendezésre a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki kar szervezésében a z International Joint Conference on Environmental and Light Industry Technologies (IJCELIT 2019) nemzetközi konferenciarendezvény, amelyre 2019. november 21-22-én került sor, a kar Doberdó úti épületében.

Másodszor is Projektkonferencia a Rejtő Karon

2018/06/18
Másodszor is Projektkonferencia a Rejtő Karon

2018. május 29-én második alkalommal rendezte meg a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar a "Hazai és külföldi modellek a projektoktatásban" elnevezésű nemzetközi konferenciát, melyet Dr. Horváth Zita felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár, a konferencia fővédnöke Prof. Dr. Réger Mihály rektor úr, és a szervező kar dékánja, Dr. Koltai László nyitott meg.

Idén már 20. alkalommal: Csomagolástechnológus és papíros szakmai nap a Rejtő karon

2018/05/25
Idén már 20. alkalommal: Csomagolástechnológus és papíros szakmai nap a Rejtő karon

A Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet és a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület közös szakmai rendezvényére május 23-án került sor az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari Kar tanácstermében. Amikor a programot összeállítottuk, el sem akartuk hinni, hogy ez már a 20. alkalom, amikor intézményünk falain belül találkoznak a két iparág prominens képviselői. Húsz év sok idő, amit az is mutat, hogy rendre egykori tanítványokkal találkozunk a résztvevők és az előadók között.

Csomagolástechnológus és Papíros Szakmai Nap

2014/05/15
Csomagolástechnológus és Papíros Szakmai Nap

2014. május 20-án a Rejtő Kar immár 16. alkalommal rendezi meg a Csomagolástechnológus és Papíros Szakmai Nap-ot a 103 teremben.
A konferencián a szakma kiválóságai tartanak előadást a csomagolástechnológia területén elért legfontosabb eredményekről és új technológiákról.
Részletes program: lásd a mellékletben >>