presztízsmárka menedzser

Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzés

2017/01/06
Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzés

A prémium és luxusmárkák világával bővül az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának képzési palettája. A hiánypótló, akkreditált képzés egyedülálló Magyarországon, és egyetemi háttérrel, megbízható szakmai alapokra épül. Az új, két féléves képzés 2017 februárjától indul.

Meghívó nyílt napra

2015/09/15
Meghívó nyílt napra

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara ebben az évben új, Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzést indít. Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 25. A képzésről részletesebb információt itt talál.
Jelentkezés előtt lehetőséget teremtünk arra, hogy az érdeklődők személyesen megismerjék az előadókat és néhány vendégoktatót, ezért Nyílt Napot tartunk.

Időpont:
2015. szeptember 21., 18:00 óra
Helyszín:
Óbudai Egyetem, F09-es előadó
1034 Budapest, Bécsi út 96/B

Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzésünk együttműködése a Mercedes márkával

2015/08/27
Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzésünk együttműködése a Mercedes márkával

Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzésünk előadói neves magyar egyetemi oktatók, ismert gyakorlati szakemberek mellett piacvezető nemzetközi márkák magyarországi vezetői. Utóbbiak között köszönthetjük egy frissen aláírt megállapodás szerint Ingo Fröhlicht, a Mercedes-Benz Hungária Kft. vezérigazgatóját.

Bővebb információ a szakirányú továbbképzésről >>

Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzés indul

2015/07/27
Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzés indul

Az Óbudai Egyetem hiánypótló, akkreditált képzése Magyarországon megszerezhető szakképzettségre jogosít, egyetemi háttérrel, stabil szakmai és financiális alapokon. Képzésünk a kor elvárásainak megfelelően az elméleti oktatás mellett hangsúlyt fektet arra, hogy hallgatóink gyakorlati ismereteket szerezzenek, és a képzés végén értékes kapcsolati tőkével lépjenek a presztízsmárkák hazai és nemzetközi világába.

Bővebb információ a 'Szakirányú továbbképzések' lapon >>