szakirányú továbbképzés

Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzés

2017/01/06
Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzés

A prémium és luxusmárkák világával bővül az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának képzési palettája. A hiánypótló, akkreditált képzés egyedülálló Magyarországon, és egyetemi háttérrel, megbízható szakmai alapokra épül. Az új, két féléves képzés 2017 februárjától indul.

Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzésünk együttműködése a Mercedes márkával

2015/08/27
Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzésünk együttműködése a Mercedes márkával

Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzésünk előadói neves magyar egyetemi oktatók, ismert gyakorlati szakemberek mellett piacvezető nemzetközi márkák magyarországi vezetői. Utóbbiak között köszönthetjük egy frissen aláírt megállapodás szerint Ingo Fröhlicht, a Mercedes-Benz Hungária Kft. vezérigazgatóját.

Bővebb információ a szakirányú továbbképzésről >>

Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzés indul

2015/07/27
Presztízsmárka menedzser szakirányú továbbképzés indul

Az Óbudai Egyetem hiánypótló, akkreditált képzése Magyarországon megszerezhető szakképzettségre jogosít, egyetemi háttérrel, stabil szakmai és financiális alapokon. Képzésünk a kor elvárásainak megfelelően az elméleti oktatás mellett hangsúlyt fektet arra, hogy hallgatóink gyakorlati ismereteket szerezzenek, és a képzés végén értékes kapcsolati tőkével lépjenek a presztízsmárkák hazai és nemzetközi világába.

Bővebb információ a 'Szakirányú továbbképzések' lapon >>

Szakirányú továbbképzések

2015/07/07
Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök, Ruhaipari termékfejlesztő szakember

A Terméktervező Intézet új, RUHAIPARI TERMÉKFEJLESZTŐ SZAKMÉRNÖK, illetve RUHAIPARI TERMÉKFEJLESZTŐ SZAKEMBER levelező szakirányú továbbképzési szakokat indít 2015 szeptemberében. Az országban egyedülálló, komplex képzést a szakma felől érkező igényeknek megfelelően állítottuk össze. Várunk minden érdeklődőt!
Részletek a mellékletekben >>