szakmai nap

Környezetmérnöki Szakmai Nap - 2019

2019/03/27
Környezetmérnöki Szakmai Nap - 2019

2019. április 9.-én, a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség, a Magyar Kémikusok Egyesülete és az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Környezetmérnöki Intézete , valamint az Integrált Tudományok Szakkollégiuma által közösen szervezett  Környezetmérnöki Szakmai Napot rendezvényt a Schmalz-teremben (1034 Budapest, Doberdó út 6.), melynek programja az alábbiak szerint fog alakulni:

Környezetmérnöki Szakmai Nap a Rejtő Karon

2018/05/03
Környezetmérnöki Szakmai Nap a Rejtő Karon

2018. április 25-én újból nagy érdeklődés mellett szervezte meg a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Környezetmérnöki Intézete a Környezetmérnöki Szakmai Napot a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSZGYSZ), a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MASZESZ) és az Integrált Tudományok Szakkollégiuma együttműködésével.

Meghívó a Környezetmérnöki Szakmai Napra

2018/04/20
Meghívó a Környezetmérnöki Szakmai Napra

Meghívó

a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség, az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Környezetmérnöki Intézete és az Integrált Tudományok Szakkollégiuma által közösen szervezett

Környezetmérnöki Szakmai Nap

rendezvényre

Időpont: 2018. április 25. szerda
Helyszín: Budapest III. ker. Doberdó u.6. Schmalz-terem

Csomagolástechnológus és papíros szakmai nap a Rejtő karon

2017/06/01
Csomagolástechnológus és papíros szakmai nap a Rejtő karon

A hagyományoknak megfelelően az idén újra tavasszal került sor a Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet és a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület közös szakmai rendezvényére. A 19. CS+P Szakmai Műhelynek az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari Kar tanácsterme adott otthont május 31-én.

Csomagolástechnológus és Papíros Szakmai Nap a Rejtő karon

2016/11/02
Csomagolástechnológus és Papíros Szakmai Nap a Rejtő karon

Az idei évben tavasz helyett ősszel került sor a Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet és a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület szervezésében a két iparág közös szakmai konferenciájára. A 18. CS+P Szakmai Műhelynek az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari Kar tanácsterme adott otthont október 25-én.