szakmai nap

Beszámoló a 2019. május 9-i Könnyűipari Szakmai Napról

2019/05/20
Beszámoló a 2019. május 9-i Könnyűipari Szakmai Napról

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara (OE RKK), a Magyar Könnyűipari Szövetség (MKSZ), a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete (BDSZ) és a Textilipari Műszaki és Tudományos Egyesület (TMTE) Könnyűipari Szakmai Napot rendezett 2019. május 9-én az Óbudai Egyetem RKK karán. A textil-, textilruházati-, bőr- és cipőipari szakember találkozóján több mint 60 fő vett részt.

Környezetmérnöki Szakmai Nap a Rejtő Karon

2019/05/16
Környezetmérnöki Szakmai Nap a Rejtő Karon

2019. április 9-én negyedik alkalommal szervezte meg nagy érdeklődés mellett a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Környezetmérnöki Intézete a Környezetmérnöki Szakmai Napot. A program megvalósításában együttműködött a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSZGYSZ), a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MASZESZ), a Magyar Kémikusok Egyesülete Környezet-analitikai és Technológiai Társasága és az Integrált Tudományok Szakkollégiuma.

Tetra Pak Szakmai Nap a Rejtő Karon

2019/05/16
Tetra Pak Szakmai Nap

Az Integrált Tudományok Szakkollégiumának szervezésében 2019. május 7-én került megrendezésre az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán az első Tetra Pak Szakmai Nap. A diákokat 10 órától 16 óráig a Kar aulájában felállított kiállítói stand, a II. előadóteremben megrendezett több izgalmas előadás és rengeteg ajándék várta. Az előadásokon a rövid céges bemutató után szó volt a WCM (World Class Manufacturing) szemléletről, cégen belüli karrierútról és kiemelten gyártásról mérnöki szemmel. Több mint 60 diák hallgatta meg az előadásokat, és ismerhette meg az egyik meghatározó csomagolóanyag-gyártó cég tevékenységét.

Környezetmérnöki Szakmai Nap a Rejtő Karon

2019/05/08
Környezetmérnöki Szakmai Nap a Rejtő Karon

2019. április 9-én már negyedik alkalommal, nagy érdeklődés mellett szervezte meg a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Környezetmérnöki Intézete a Környezetmérnöki Szakmai Napot a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSZGYSZ), a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MASZESZ), a Magyar Kémikusok Egyesülete Környezet-analitikai és Technológiai Társasága és az Integrált Tudományok Szakkollégiuma együttműködésével.

Környezetmérnöki Szakmai Nap - 2019

2019/03/27
Környezetmérnöki Szakmai Nap - 2019

2019. április 9.-én, a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség, a Magyar Kémikusok Egyesülete és az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Környezetmérnöki Intézete , valamint az Integrált Tudományok Szakkollégiuma által közösen szervezett  Környezetmérnöki Szakmai Napot rendezvényt a Schmalz-teremben (1034 Budapest, Doberdó út 6.), melynek programja az alábbiak szerint fog alakulni:

Környezetmérnöki Szakmai Nap a Rejtő Karon

2018/05/03
Környezetmérnöki Szakmai Nap a Rejtő Karon

2018. április 25-én újból nagy érdeklődés mellett szervezte meg a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Környezetmérnöki Intézete a Környezetmérnöki Szakmai Napot a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSZGYSZ), a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MASZESZ) és az Integrált Tudományok Szakkollégiuma együttműködésével.

Meghívó a Környezetmérnöki Szakmai Napra

2018/04/20
Meghívó a Környezetmérnöki Szakmai Napra

Meghívó

a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség, az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Környezetmérnöki Intézete és az Integrált Tudományok Szakkollégiuma által közösen szervezett

Környezetmérnöki Szakmai Nap

rendezvényre

Időpont: 2018. április 25. szerda
Helyszín: Budapest III. ker. Doberdó u.6. Schmalz-terem

Csomagolástechnológus és papíros szakmai nap a Rejtő karon

2017/06/01
Csomagolástechnológus és papíros szakmai nap a Rejtő karon

A hagyományoknak megfelelően az idén újra tavasszal került sor a Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet és a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület közös szakmai rendezvényére. A 19. CS+P Szakmai Műhelynek az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari Kar tanácsterme adott otthont május 31-én.