TDK

Cybertérben megrendezett XXI. MTDK - Temesvár

2020/08/19

Rendhagyó módon 2020. "tavaszára" tervezett XXI. Erdélyi Műszaki Tudományos Diákköri Konferencia is - Temesváron - on-line került megszervezésre. A konferenciára 2020. július 04-én került sor a Google Meet felületen keresztül. A XXI. MTDK-n az az Óbudai Egyetem, Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karáról immár második alkalommal neveztek hallgatók erre az eseményre. A Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet székelyudvarhelyi kihelyezett képzésén tanuló, két fő (Árgyó András-Botond és Simon Otília) nyomdász IV. évfolyamos, végzős diák öregbítette a Kar jó hírnevét. 2019-ben Benedek Andrea, szintén székelyudvarhelyi hallgatónk az Alkalmazott informatika szakosztályban harmadik helyezést ért el dolgozatával!

Székelyudvarhelyi hallgatónk sikere a TDK-n, Temesváron

2019/05/15
Székelyudvarhelyi hallgatónk sikere a TDK-n, Temesváron

Büszkén közölhetjük, hogy 2019. május 2 - 5 között került megrendezésre Temesváron a XX. Műszaki Tudományos Diákköri Konferencia (MTDT), melyen Benedek Andrea, az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának Székelyudvarhelyen folyó kihelyezett képzésén tanuló nyomdász szakirányos hallgató is részt vett

TDK eredmények

2017/12/05
TDK eredmények

Az Óbudai Egyetem XLVI. Tudományos Diákköri Konferenciájának díjazott pályamunkái
2017. őszi szemeszter

Az Óbudai Egyetem 2017/18. tanévi TDK tevékenységét és konferenciáit az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából támogatja az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt "Hazai Tudományos Diákköri műhelyek támogatása" című pályázat.

TDK eredmények >>

Alba Regia TDK Tábor Zamárdi 2017. június 12-14.

2017/05/15
TDK Tábor Zamárdi 2017

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara az idei évben újra megszervezi az évek során már jól bevált, a kiemelkedő tehetségű hallgatókat támogató és tehetséggondozó TDK táborát, amelyre az Óbudai Egyetem minden szakjáról várjuk a jelentkezőket. A tábort ebben az évben is remek helyszínen, a Balaton partján, az Óbudai Egyetem Zamárdi üdülőjében rendezzük 2017. június 12-14. között. A tábor június 12-én, hétfőn a délelőtti órákban kezdődik, és június 14-én kora délután ér véget.