Vas Fruzsina, I. éves hallgatónk részt vett az European Fashion Accelerator 2018 programban!

2018/11/29

Vas Fruzsinát, aki szeptemberben kezdte az egyetemen az ipari termék- és formatervező mérnöki szakot,  meghívták a European Fashion Accelerator 2018 programba, amely a V4 országok közös start-up kezdeményezése , célja a közép-európai fiatal designerek, divattervezők támogatása. Minden országot 2 ember képviselt. Hallgatónk márciusban első helyen végzett a budapesti EuroSkills verseny ruhaipari kategóriájában, mely sikeréhez ezúton is gratulálunk!

Vas Fruzsina, I. éves hallgatónk részt vett az European Fashion Accelerator 2018 programban!

Szlovákiában a Kassai Divathét keretében november 7-9 került megrendezésre a program, ahol a résztvevők bemutathatták a külön erre az alkalomra tervezett és kivitelezett 10 darabos kollekcióikat. A kint töltött idő alatt, bemutatókat, előadásokat és workshopokat szerveztek a rendezők illetve alkalom nyílt megismerkedni a többi tervezővel, tapasztalatot és ötleteket cserélni.

A kollekciót az Terméktervező Intézet szokásos téli félévzáró divatbemutatóján, december 11-én, kedden 13:00 órai kezdettel minden érdeklődő élőben megtekintheti a Bécsi úti épület aulájában!

Gratulálunk Fruzsinának!

http://www.kosicefashionweek.com/albums/98/efa-fruzsina-vas-hu-08112018

https://www.eu-fa.eu/designers/