Különdíjban részesült Sári Karolina: Moduláris kereskedelmi kiállítótér c. munkája a Leginnovatívabb szakdolgozat pályázaton

2018/12/05

2018. november 20-án lezajlott a "Leginnovatívabb szakdolgozat" pályázat szóbeli fordulója az egyetemen. A szakdolgozatok értékelése alapján a szóbeli fordulóra 7 alapképzéses és 1 mesterképzéses korábbi hallgató jutott be.

Különdíjban részesült Sári Karolina: Moduláris kereskedelmi kiállítótér c. munkája a Leginnovatívabb szakdolgozat pályázaton

A versenyzők egy rövid prezentáció keretében mutatták be szakdolgozatukat, kiemelték annak innovatív jellegét és az ötlet piaci hasznosítására vonatkozó elképzeléseiket. A Bíráló Bizottság döntése alapján a következő díjak kerülnek kiosztásra:

Alapképzés:

  • I. díj: Balina Bálint (Neumann János Informatikai Kar): Goldsprint mérőeszköz fejlesztése
  • II. díj: Oláh Döme (Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar): Diabetikus okosmérleg
  • III. díj: Sallér Bence Gergely (Neumann János Informatikai Kar: Intelligens kapucsengő készítése

A Bíráló Bizottság különdíjban részesítette az alábbi alapképzéses szakdolgozatot:

  • Különdíj: Sári Karolina (Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar): Moduláris kereskedelmi kiállítótér

Díjazásban nem részesült, szóbeli fordulóra behívott alapképzéses hallgatók:

  • Barasits Bianka (Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar): Innovatív fűszerkeverék csomagolás
  • Kozák Róbert Dániel (Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar: Többfunkciós 3D nyomtató
  • Tóth Dániel Bulcsú (Alba Regia Műszaki Kar): Autós flottakövető alkalmazás fejlesztése

Mesterképzés:

A versenyre egy mesterképzéses hallgató adott be pályázatot, amely dolgozat szintén magas színvonalú volt, így a zsűri különdíjat ítélt meg ebben a kategóriában:

  • Különdíj: Varga Zoltán (Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar): Galvanikusan leválasztott, több csatornás hőelemes hőmérő és adatrögzítő

Az I. díjat elnyert pályázók 300 ezer Ft, a II. helyezett 150 ezer Ft, a III. helyezett 100 ezer Ft pénzjutalomban részesülnek. A különdíjak összegéről az egyetem Egyetemi Tanácsa hoz döntést decemberben. A díjazott hallgatók konzulensei munkájuk elismeréseként a hallgató által elnyert díjjal azonos összegű pénzjutalomban részesülnek.

Gratulálunk a szóbeli fordulóra behívott hallgatóknak és a verseny díjazottjainak, valamennyi pályázónak sok sikert kívánunk a továbbiakban!