Székelyudvarhelyi hallgatónk sikere a TDK-n, Temesváron

2019/05/15

Büszkén közölhetjük, hogy 2019. május 2 - 5 között került megrendezésre Temesváron a XX. Műszaki Tudományos Diákköri Konferencia (MTDT), melyen Benedek Andrea, az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának Székelyudvarhelyen folyó kihelyezett képzésén tanuló nyomdász szakirányos hallgató is részt vett

Székelyudvarhelyi hallgatónk sikere a TDK-n, Temesváron

A rendezvényen a műszaki tanulmányokat folytató egyetemisták mutatják be tudományos téren végzett kutatásaikat, fejlesztéseiket, ötleteiket k ülönböző szekciókban, a szakmában nagy tekintéllyel bíró szakmai zsűri tagjai előtt.
Benedek Andrea az Alkalmazott Informatika II. szekcióban ötödik előadó k ént prezentálta az "ARCULATTERV – Az ALA Print Kft. arculati terve" című dolgozatát. A szekcióban 6 dolgozat került bemutatásra, Andrea bemutatója dobogós helyezést ért el, harmadik díjjal jutalmazta munkáját a zsűri. A szép és értékes dolgozat elkészültét a kihelyezett képzés egyik meghatározó oktatója, Prokai Piroska mestertanár segítette.

A hallgató részvételét az OE és az RKK mellett Dr. Illyés Ferenc Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ igazgatója, valamint Dr. Domokos József a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Marosvásárhelyi Kar Infokommunikációs hálózatok és rendszerek (Távközlés) szak tanszék vezetője is segítette.

A hallgatónak és a témavezetőnek is gratulálunk a szép eredményhez!