Tetra Pak Szakmai Nap a Rejtő Karon

2019/05/16

Az Integrált Tudományok Szakkollégiumának szervezésében 2019. május 7-én került megrendezésre az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán az első Tetra Pak Szakmai Nap. A diákokat 10 órától 16 óráig a Kar aulájában felállított kiállítói stand, a II. előadóteremben megrendezett több izgalmas előadás és rengeteg ajándék várta. Az előadásokon a rövid céges bemutató után szó volt a WCM (World Class Manufacturing) szemléletről, cégen belüli karrierútról és kiemelten gyártásról mérnöki szemmel. Több mint 60 diák hallgatta meg az előadásokat, és ismerhette meg az egyik meghatározó csomagolóanyag-gyártó cég tevékenységét.

Tetra Pak Szakmai Nap

Az előadások végén senki se távozott üres kézzel, kisebb ajándékcsomagok mellett tombolasorsolás is tartottak a szervezők. A jó hangulat és a kötetlenebb légkör megteremtése is fontos volt: sütemény és üdítő is várta az eseményen résztvevőket.

A rendezvény sikeressége miatt a cég úgy döntött, hogy szeretne a jövőben is ehhez hasonló Szakmai Napot szervezni, akár az Egyetem több karán is.

Tetra Pak elérhetősége és karrieroldala: https://www.tetrapak.com/hu ; https://jobs.tetrapak.com/