Design Hét a Rejtő Karon

2019/10/03

A 2019 október 4-13-ig tartó Design Hét keretében három eseményében is aktív részt vállal az Óbudai Egyetem és az RKK Terméktervező Intézete.

Design Hét a Rejtő Karon
  • A NIK aulája ad otthont a "Hova tovább?" című kétnapos iskolabörzének, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a designképzéshez kapcsolódó felsőoktatási és felnőttoktatást biztosító intézmények és a pályaválasztás előtt álló fiatalok, illetve a designszakmák iránt érdeklődő pályamódosítók kötetlenül találkozhassanak egymással.
  • Az "Irányvonalak kereszteződése" című kiállításon a design ergonómiai és környezettudatos megközelítése látható az Óbudai Egyetem RKK Ipari termék- és formatervező mérnöki szakos hallgatóinak projekt- és diplomamunkáin keresztül. A sokrétű vizuális megjelenítés a funkció, forma és innovatív technológiák szimbiózisának fontosságát mutatja be. A kiállítás 2019. okt. 4-11-ig, hétfőtől péntekig, 10-18h-ig látogatható. Helyszín:1034 Budapest, Doberdó út 6. Aula
  • A "Fókuszban a divattervezés" című konferencián a szakma legnevesebb hazai képviselői tartanak előadást munkásságukról és közvetve a divattervezés leginnovatívabb területeiről. Előadók: Imre Katalin (Artista), Sümeghy Claudia (Luan by Lucia) és Tomcsányi Dóra (Tomcsanyi).

A konferencia időpontja: 2019. okt. 9, szerda, 14 h

Helyszín:1034 Budapest, Doberdó út 6., félemelet, II. Előadóterem.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! http://tti.rkk.uni-obuda.hu/drupalform/form5