díj

Átadtuk a Leginnovatívabb szakdolgozat és a Csomagolás nélkül lehetséges? pályázatok díjait

2019/02/12
Átadtuk a Leginnovatívabb szakdolgozat és a Csomagolás nélkül lehetséges? pályázatok díjait

2019. január 30-án került megrendezésre a Leginnovatívabb szakdolgozat/diplomamunka, valamint a Csomagolásmentes Nap alkalmából Csomagolás nélkül lehetséges? néven meghirdetett pályázatok ünnepélyes díjátadója az egyetem Pauli előadójában. Prof. Dr. Kisfaludy Márta, a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar intézetigazgatója, Dr. habil. Tick József rektorhelyettes és Kersánszki Tamás innovációs igazgató adták át a díjakat.

Elismerés a Rejtő Kar oktatóinak

2014/07/11
Elismerés a Rejtő Kar oktatóinak

Az idén Győr adott otthont a nyomdászok hagyományos vándorgyűlésének. A nagy hagyományokkal bíró rendezvény egyik célja, hogy az elhangzó előadások bővítsék a résztvevők szakmai tudását, tájékoztassanak az ágazat egészét érintő történésekről, a másik pedig, hogy a szakma tagjai találkozzanak egymással és a tapasztalatokat megbeszélve jól érezzék magukat ezen a két napon egymás társaságában.

Hungaropack Student Csomagolástervezési Diákverseny

2013/12/07

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség idén már ötödik alkalommal szervezte meg a Hungaropack Student Csomagolástervezési Diákversenyt. Az Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar végzős és nyáron diplomázott hallgatói - az előző évekhez hasonlóan - az idei megmérettetésen is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A verseny ünnepélyes díjkiosztójára a PPDexpo Csomagolási és Nyomdaipari Napok kiállítás és konferencia sorozat keretében, november 20-án került sor.