Ünnepélyes keretek között adták át a diplomákat az Óbudai Egyetem Rejtő Karán

Idén is ünnepélyes keretek között adták át a diplomákat az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán. A frissen végzett hallgatók az Egyetem főépületénen lévő Aud.Max teremben tartott ünnepségen vehették át okleveleiket, ahol ünnepi beszédet mondott Prof. Dr. Molnár András rektorhelyettes, Dr. habil. Koltai László dékán, és Papp Csenge, a Rejtő HÖK elnöke.

A 2023/24/2. félév végén a Karon összesen 107 hallgató fejezte be tanulmányait. Az ipari terméktervező mérnöki mesterszakon, a könnyűipari mérnökimérnöki, az ipari termék- és formatervező mérnöki és környezetmérnöki alap szakon, a település és szennyvízgazdálkodási szakmérnöki szakon, valamint a műszaki mérnökasszisztens felsőfokú szakképzési szakon végzett hallgatók sikeres záróvizsgáik után vehették át okleveleiket.

Dr. habil. Koltai László dékán ünnepi beszédében kiemelte az együttműködés, a felelősség és az emberi kapcsolatok jelentőségét, valamint a folyamatos tanulás fontosságát. Külön kiemelte a kitüntetéssel végzett hallgatók nagy arányát a most végzett évfolyamokban.

Dr. Molnár András rektorhelyettes is gratulált a végzetteknek, aki köszöntő beszédében a mérnökké válás folyamatáról és az alkalmazkodási képeség fontosságáról osztotta meg gondolatait a megjelentekkel.

Papp Csenge a kari HÖK elnöke a hallgatói közösség nevében búcsúztatta a végzett hallgatókat, felelevenítve a hallgatói élet vidám és komoly pillanatait is.

Az ünnepségen a végzős hallgatók mellett a kar oktatói, a kar vezetése, családtagok és vendégek is részt vettek. A hivatalos programot követően fényképek készítésére és kötetlen beszélgetésre került sor.

A Rejtő Kar számára kiemelten fontos a hallgatók sikeres pályakezdése. A kar alumni programja révén a végzős hallgatók továbbra is kapcsolatban maradhatnak egymással és az egyetemmel, és szakmai fejlődésüket számos programmal segítik.

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara büszke a frissen végzett hallgatóira, és kíván nekik sok sikert további tanulmányaikhoz és jövőbeli karrierjükhöz.


A jelenlegi oldal frissítve: 2024.07.22.