Újra lendületben az Integrált Tudományok Szakkollégiuma

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának Integrált Tudományok Szakkollégiuma sikeresen tartotta meg félévindító közgyűlését. A rendezvényen a hallgatók és oktatók egyaránt izgatottan várták az előttük álló félév kihívásait és lehetőségeit.

A közgyűlésen elhangzott témák számos területet érintettek, a tudomány világától kezdve a közösségi élet aktuális kérdéseiig. A hallgatók megismerkedhettek a szakkollégium által kínált számos fejlesztési lehetőséggel, többek között kutatási projektekben való részvételre, szakmai konferenciákon való megjelenésre és nemzetközi együttműködésekben való aktív szerepvállalásra is.

A közösségépítés is kiemelt szerepet kapott a programban: a félévben tervezett csapatépítő feladatok kiváló alkalmat teremtenek arra, hogy a hallgatók közösen dolgozzanak egy cél érdekében.

A szakkollégium vezetősége tájékoztatta a hallgatókat a közelgő pályázatokról és versenyekről, amelyekre érdemes jelentkezniük. Ezek a lehetőségek nemcsak szakmai fejlődésüket segítik elő, de hozzájárulnak ahhoz is, hogy a szakkollégium még sikeresebb legyen.

Dr. habil Koltai László dékán, a szakkollégium alapítója a közgyűlés kapcsán felidézte, hogy az Integrált Tudományok Szakkollégiuma egy olyan hallgatói közösség, amely a műszaki tudományok, környezettudományok és alkalmazott művészetek iránt érdeklődő hallgatóknak, szakembereknek és fiatal kutatóknak nyújt fórumot és közösséget.

Dr. Demény Krisztina szakkollégium igazgató úgy nyilatkozott, hogy: „A félévindító közgyűlés egyértelműen sikeres volt, és nagy lendületet adott a szakkollégiumi életnek. A résztvevők elkötelezettsége és lelkesedése biztató jel, és arra utal, hogy az Integrált Tudományok Szakkollégiuma továbbra is az egyetemünk egyik legaktívabb és legdinamikusabb hallgatói szervezete lesz.”


A jelenlegi oldal frissítve: 2024.10.08.