Arany- és ezüstdiplomák ünnepélyes átadása az Óbudai Egyetem Rejtő Karán

Ünnepélyes keretek között adták át az arany- és ezüstdiplomákat az 50 és 40 évvel ezelőtt végzett mérnököknek az Óbudai Egyetem Rejtő Karán 2024. június 5-én, szerdán. A rendezvényen a Kar vezetői, oktatói, vendégek, valamint az arany- és ezüstdiplomások vettek részt.

Az eseményt Dr. habil. Koltai László, az Óbudai Egyetem Rejtő Karának dékánja nyitotta meg, aki beszédében hangsúlyozta az arany- és ezüstdiplomások kiemelkedő szerepét az egyetem történetében. Kiemelte, hogy az ő elkötelezettségük és munkájuk nélkül nem lenne az Óbudai Egyetem az a rangos intézmény, ami ma. Elmondta, hogy büszke arra, amit a Kar korábban és különösen az elmúlt évtizedben elért.

Az ünnepélyes átadáson az aranydiplomások 50 éves, az ezüstdiplomások pedig 40 éves diplomájukat vehették át. 

A díszoklevelek átadása után a kari tehetséggondozás részeként Dr. habil. Csiszér Tamás ismertette a kémiai kreativitási verseny eredményeit és a dékánnal közösen átadta a legújabb hallgatói nemzedék képviselőinek az eredményes munkájukért járó okleveleket.

Az esemény zárásaként az arany- és ezüstdiplomásokat Papp Csenge a Hallgatói Önkormányzat elnöke köszöntötte.

A rendezvény hangulata vidám és felemelő volt. Az arany- és ezüstdiplomások örömmel emlékeztek vissza egyetemi éveikre, és megosztották egymással az elmúlt évtizedek tapasztalatait.

Az Óbudai Egyetem Rejtő Kara büszke arra, hogy ilyen kiváló alumnival büszkélkedhet. Az arany- és ezüstdiplomások az egyetem számára példaképek, akik megmutatják, hogy a kemény munka és a kitartás révén bármit el lehet érni az életben.

Gratulálunk minden volt hallgatónknak!


A jelenlegi oldal frissítve: 2024.06.10.