Pénteken került megrendezésre az Egyetem által szervezet idei Főzőverseny, ahol a Rejtő Kart a Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézet (MKI) csapata, a Mátyás Király Ínyencei képviselték.
A verseny idei tematikája a tokány főzés volt, amiben 24 csapat mérettette meg magát az Egyetem szoborparkjában. A MKI a Doberdói tokány névre hallgató, Mátyás király korabeli „Savanyú vetrece” receptje alapján készítette el az ételét.
A zsűri nem csak a fogásokat díjazta, hanem az ételhez illő plusz dekorációs elemeket is, így a csapat egy korhűen megterített asztallal készült az értékelésre.
Köszönjük a Kar nevében a Mátyás Király Ínyenceinek a képviseletet és gratulálunk minden helyezettnek az eredményéhez!
A csapat tagjai voltak:
Béres Györgyi
Csillagné Kiss Mariann
Prokai Piroska
Göndör Vera
Kulcsár Kiara
Kertész Zoltán
Görgényi-Tóth Pál
Bőd Benjamin
Még több Rejtős tartalomért és a kari közösségünk eseményeiért kövess minket itt és Instagramon is: @oe_rkk