Pályázatok

RKK demonstrátor

Beadási határidő: 
2019/07/01
Típus: 
hallgatói

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
a 2019/20. tanév I. félévére

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara az Óbudai Egyetem demonstrátori rendszerről szóló szabályzata (az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata III. kötet, az Óbudai Egyetem Hallgatói Követelményrendszerének 4. melléklete) alapján pályázatot hirdet

demonstrátori feladatkör

betöltésére a 2019/2020. tanév I. félévére.

Jelet hagyni

Beadási határidő: 
2019/04/15
Típus: 
hallgatói

❗️Figyelem❗️
Még pár napig jelentkezhetnek Rejtő karos hallgatóink a "Jelet hagyni" tervpályázatra.
A pályázóktól oldalfestésekre, valamint emelet és helyiség jelölőkre vonatkozó terveket várunk a felújított Kandó Kálmán Kollégium épületébe.
A legjobb tervek díjazásban részesülnek.

Jelentkezési határidő: 2019. április 15.
Beadási határidő: 2019. május 3.
Eredményhirdetés: 2019. május 14.

További információ: http://uni-obuda.hu/palyazatok/jelet-hagyni

Mint-a-Parlament 2019

Beadási határidő: 
2019/04/05
Típus: 
hallgatói

A program célja, hogy a hallgatók testközelből ismerhessék meg a törvényhozó munkát, a törvényhozás menetét és az országgyűlési képviselők munkáját egy szimulációs játék keretében. A hallgatók a program során kiegészíthetik elméleti ismereteiket és kipróbálhatják magukat a képviselők szerepében.

Okoseszközök hatása a családi életre illetve egészségünkre

Beadási határidő: 
2019/03/31
Típus: 
hallgatói

"Okoseszközök hatása a családi életre illetve egészségünkre"

címmel, közösen hirdet pályázatot  a Pepita.hu családi portál illetve a Doklist.com nemzetközi orvosértéklő portál.  Magyarországi, illetve a szomszédos országok magyar anyanyelvű, alap-, mester- vagy osztatlan képzésében résztvevő, 40 évnél fiatalabb, aktív státuszú hallgatóinak.

Beadási határidő: 2019. március 31.
A pályázaton elnyerhető ösztöndíj: egyszeri 120.000 Ft

A pályázatról részletesen a https://pepita.hu/#osztondij2019 és a https://doklist.com/#osztondij2019 oldalon tájékozódhat, valamint itt jelentkezhet a pályázatra.

Jövő meNŐi program

Beadási határidő: 
2019/02/28
Típus: 
hallgatói

A HAT Alapítvány és a Nemzeti Tehetség Program karriertervezési programot indít STEM - science (tudomány), technology (technológia), engineering (mérnöki tudományok), mathematics (matematika) területen tanuló nők számára.
A program keretében mentor és coaching szolgáltatást, illetve PR, márkaépítési és online marketing támogatást kínálunk ingyenesen.

A programban 20 fiatal vehet részt, pályázni erre a linkre kattintva lehet:
https://bit.ly/2K1JAUC

Budapest ösztöndíj program 2019/2020

Beadási határidő: 
2019/03/29
Típus: 
hallgatói

A BUDAPEST ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM célja:

  • A pályázatot elnyerő felsőoktatási képzésben résztvevő ösztöndíjasok betekintést nyerjenek a Fővárosi Önkormányzat tevékenységébe, megismerjék a helyi közigazgatás rendszerét;
  • A diplomamunka megírásához biztosított szakmai anyagok, kutatási és konzultációs lehetőségekkel járuljon hozzá a felsőoktatásban megszerzett elméleti tudás gyakorlatban történő alkalmazásához.

Magyar Közigazgatási Ösztöndíj

Beadási határidő: 
2019/01/21
Típus: 
hallgatói

Pályázati felhívás

A Miniszterelnökség

A Magyar Közigazgatási Ösztöndíjról szóló 228/2011. (X. 28.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdésének a) pontja alapján pályázatot hirdet a 2019. évi

Magyar Közigazgatási Ösztöndíjra

a közigazgatási életpálya iránt elhivatott, idegen nyelveket beszélő, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére.