Pályázatok

Demonstrátori pályázat 2016/17/2. félévre

Beadási határidő: 
2017/01/30

Az Óbudai Egyetem
Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara

az Óbudai Egyetem demonstrátori rendszeréről szóló szabályzata (az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata III. kötet, az Óbudai Egyetem Hallgatói Követelményrendszerének 4. melléklete) alapján pályázatot hirdet demonstrátori feladatkör betöltésére a 2016/2017. tanév II. félévére.

A leginnovatívabb szakdolgozat

Beadási határidő: 
2017/02/28

Az innovatív ötleteket tartalmazó szakdolgozatok elismerése, a megvalósítás ösztönzése. A szakdolgozatban ismertetett ötlet témáját illetően megkötés nincs, az vonatkozhat egy piacképes szolgáltatás létrehozására, vagy egy termék kifejlesztésére, bevezetésére.

Ha nyár, akkor Málta! Szakmai gyakorlat Erasmus+ ösztöndíjjal

Beadási határidő: 
2016/12/15

Ha nyár, akkor Málta! Szakmai gyakorlat Erasmus+ ösztöndíjjal a Földközi tenger közepén! Kell ennél több? Aki a részletekre is kíváncsi, annak ott a helye a tájékoztató előadáson!

Időpont: 2016 december 15. 17:00

Helyszín: Tavaszmező utca 12-14., TA.2.220.

Minden kar minden hallgatója érdekelt, kiváló karrierépítési lehetőség és egy felejthetetlen nyár várja a résztvevőket!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/131838223970142/

Tájékoztató anyag igénylése: https://form.jotformeu.com/63412905347354

Holicza Péter
program koordinátor
holicza.peter@rh.uni-obuda.hu

Magyar Minőségi Komposzt Társaság ösztöndíj program

Beadási határidő: 
2016/11/30

A Magyar Minőségi Komposzt Társaság 1999‐ben alakult meg a biológiai hulladékkezeléssel, komposztálással foglalkozó szakemberek civil szervezeteként abból a célból, hogy a területen dolgozó szakemberek egységes szervezetben képviselhessék a szelektív biohulladék kezelés, a komposztálás érdekeit. Az MMKT számára kiemelten fontos a szakképzett, kiemelkedő tehetséggel és elhivatottsággal rendelkező szakemberek támogatása, ezért hívta életre ezt az ösztöndíjat.

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj 2016/17/1

Beadási határidő: 
2016/09/20

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj (a továbbiakban: ösztöndíjprogram) a Kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon hallgatók támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/ paralimpiai érmet szerezzenek.

Innovációs pályázati kiírás

Beadási határidő: 
2016/09/30

A támogatás célja, az innovatív ötletek megvalósításának elősegítése. Az ötlet témáját illetően megkötés nincs, az vonatkozhat egy piacképes szolgáltatás létrehozására, vagy egy termék kifejlesztésére, bevezetésére.

Gasztronómiai ötletverseny az Electroluxtól

Beadási határidő: 
2016/10/03

Az Electrolux az egészséges életmód és fenntarthatóság elkötelezettjeként a versennyel arra szeretne ösztönözni, hogy közösen találjunk olyan új megoldásokat, amelyek egészségesebb irányba terelik az étkezést, és fenntarthatóbbá teszik az otthoni főzőcskézést. A versenyre bárki jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, így akár a diákokkal együtt Ön is bekapcsolódhat.

A nyertes ötlet megalkotója 10 000 euró összegű főnyereményt vihet haza, és egy utazást nyer Stockholmba, Európa egyik start-up fővárosába, ahol az Electrolux vezetőitől és a legsikeresebb skandináv start-upok megalapítóitól minden segítséget megkap ahhoz, hogy ötletét továbbfejlessze, és akár elindítsa annak megvalósítását is.

Bővebb információt az Electrolux Ideas Lab versenyről az alábbi linkeken találhat:
http://www.electrolux.hu/altalanos/promocios-oldal/electrolux-ideaslab/
http://newsroom.electrolux.com/hu/2016/08/16/elindult-a-nevezes-az-electrolux-ideas-lab-versenyre/
Regisztrálni a versenyre itt tudnak:
http://www.electroluxideaslab.com/

Oldalak