Pályázatok

Az év kutatója

Beadási határidő: 
2017/10/20

Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 2. mellékletének 5. függelékében az Egyetem által adományozott elismerések között szerepel "Az év kutatója" (14. §), "Az év fiatal kutatója" (15. §), valamint a "Hallgatói publikációs díj" (16. §). Az elismerések formája oklevél, valamint a Rektori Tanács által évente meghatározott pénzjutalom.

Salgótarjáni Képzési Hozzájárulási és Tanulmányi Ösztöndíj Program

Beadási határidő: 
2017/12/15

A Salgótarjáni Képző Központ és Kutatóhely a 2017/2018 oktatási tanévre Egyetemi Képzési Hozzájárulási és Tanulmányi Ösztöndíj Programot hirdet meg, melynek célja, hogy pénzügyi támogatást nyújtson a Salgótarján Május 1. út 54. telephelyén műszaki felsőoktatási szakképzésre önköltséges formában felvételt nyert hallgatóknak a tanulmányaik megkezdésében, valamint folytatásában.

Tanulmányi ügyintéző

Beadási határidő: 
2017/06/22

Óbudai Egyetem 

a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján

pályázatot hirdet

Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar 
Dékáni Hivatal Tanulmányi Osztály

tanulmányi ügyintéző

munkakör betöltésére.

Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj 2017

Beadási határidő: 
2017/06/25

A Tempus Közalapítvány pályázati felhívást jelentet meg a Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj elnyerésére. A felhívás célja a hazai felsőoktatási intézményekben zajló nemzetköziesítési folyamat elősegítése, az egyéni kezdeményezések ösztönzése és támogatása, ezzel hozzájárulva a magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességének javításához és szolgáltatásfejlesztéséhez.

A leginnovatívabb szakdolgozat

Beadási határidő: 
2017/07/03

A pályázat célja

Az innovatív ötleteket tartalmazó szakdolgozatok és diplomamunkák elismerésére és a megvalósítás ösztönzésére az Egyetem mind az alapképzésben, mind a mesterképzésben 3 kategóriában ad ki díjakat (I. díj: 100 eFt, II. díj: 75 eFt, III. díj: 50 eFt)

A szakdolgozatban/diplomamunkában ismertetett ötlet témáját illetően megkötés nincs, az vonatkozhat egy piacképes szolgáltatás létrehozására, vagy egy termék kifejlesztésére, bevezetésére, dizájnra.

Pályázati kiírás >>

Oldalak