Pályázatok

Demonstrátor 2017/18/2. félévre

Beadási határidő: 
2018/01/31

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara az Óbudai Egyetem demonstrátori rendszeréről szóló szabályzata (az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata III. kötet, az Óbudai Egyetem Hallgatói Követelményrendszerének 4. melléklete) alapján pályázatot hirdet demonstrátori feladatkör betöltésére a 2017/2018. tanév II. félévére.

A leginnovatívabb szakdolgozat

Beadási határidő: 
2018/02/19

Az innovatív megoldásokat, eredményeket tartalmazó szakdolgozatok/diplomamunkák elismerése, a megvalósítás ösztönzése. A szakdolgozatban ismertetett megoldás, eredmény témáját illetően megkötés nincs, az vonatkozhat egy termék prototípusának megtervezésére, kifejlesztésére, egy piacképes szolgáltatás létrehozására, vagy dizájn projektre, az OECD Oslo Kézikönyvének széles definíciója  szerint értelmezésben.

Budapesti ösztöndíj 2018-2019

Beadási határidő: 
2018/04/13

Budapest Főváros Önkormányzata

BUDAPEST ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM keretében pályázatot hirdet

A BUDAPEST ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM célja:

  • A pályázatot elnyerő felsőoktatási képzésben résztvevő ösztöndíjasok betekintést nyerjenek a Fővárosi Önkormányzat tevékenységébe, megismerjék a helyi közigazgatás rendszerét;
  • A diplomamunka megírásához biztosított szakmai anyagok, kutatási és konzultációs lehetőségekkel járuljon hozzá a felsőoktatásban megszerzett elméleti tudás gyakorlatban történő alkalmazásához.

Az év kutatója

Beadási határidő: 
2017/10/20

Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 2. mellékletének 5. függelékében az Egyetem által adományozott elismerések között szerepel "Az év kutatója" (14. §), "Az év fiatal kutatója" (15. §), valamint a "Hallgatói publikációs díj" (16. §). Az elismerések formája oklevél, valamint a Rektori Tanács által évente meghatározott pénzjutalom.

Salgótarjáni Képzési Hozzájárulási és Tanulmányi Ösztöndíj Program

Beadási határidő: 
2017/12/15

A Salgótarjáni Képző Központ és Kutatóhely a 2017/2018 oktatási tanévre Egyetemi Képzési Hozzájárulási és Tanulmányi Ösztöndíj Programot hirdet meg, melynek célja, hogy pénzügyi támogatást nyújtson a Salgótarján Május 1. út 54. telephelyén műszaki felsőoktatási szakképzésre önköltséges formában felvételt nyert hallgatóknak a tanulmányaik megkezdésében, valamint folytatásában.

Oldalak