Remek eredményekkel zárult a Rejtő Karon a záróvizsga időszak

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán kiemelkedő eredményekkel zárult a 2024-es nyári záróvizsga időszak. A kar valamennyi szervezeti egységében kiemelkedő eredmények születtek a magyar és angol nyelvű képzéseken is. Az összesen 107 vizsgázó mindegyike sikeresen teljesítette az elvártakat. A szép eredmények tükrözik a hallgatók szorgalmát és a kar oktatóinak magas színvonalú munkáját a FOSZK, valamint az alap és a mesterszakok tekintetében is.

Pásztor Ildikó oktatási ügyekért felelős dékáni megbízott arról számolt be, hogy a statisztikák alapján a 107 diplomázó hallgató közül 21-en kapták a legmagasabb “kiváló” minősítést, 20-an “jeles” minősítést, 50-en pedig “jó” minősítést értek el.

A Rejtő Kar dékánja, Dr. habil. Koltai László büszkén nyilatkozott a kiemelkedő eredményekről: “Gratulálok minden hallgatónak a sikeres záróvizsgához! Ezek az eredmények bizonyítják a hallgatók elkötelezettségét a tanulás iránt, és bizonyítják oktatóink magas színvonalú munkáját is. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen tehetséges hallgatók járnak a karunkra, és biztosak vagyunk benne, hogy sikeres karriert fognak befutni a jövőben.”

A kiváló eredmények mellett a Rejtő Kar kiemelt figyelmet fordít a hallgatók gyakorlati tudásának fejlesztésére is. A kar szoros kapcsolatot ápol az ipari partnerekkel, így a hallgatóknak lehetőségük van gyakorlati tapasztalatot szerezni szakmai projektekben és gyakornoki programok keretében. Ez a szakdolgozatok magas színvonalát is biztosítja” – mondta el a dékán.

A Rejtő Karon végzettek ünnepélyes diplomaátadó keretében vehetik át okleveleiket 2024. július 17-én, az Egyetem főépületében.

Gratulálunk a frissen végzett mérnökasszisztenseinknek és mérnökeinknek!


A jelenlegi oldal frissítve: 2024.07.08.