PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – DEMONSTRÁTOR 2024/2025. tanév I. félévére

Kedves Hallgatók!

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara az Óbudai Egyetem demonstrátori rendszerről szóló szabályzata (az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata III. kötet, az Óbudai Egyetem Hallgatói Követelményrendszerének 4. melléklete) alapján pályázatot hirdet DEMONSTRÁTORI FELADATKÖR betöltésére a 2024/2025. tanév I. félévére.

A demonstrátori megbízás létesítésének feltételeit és a kari Intézetek által megpályázható helyek elvégzendő feladatait a csatolt pályázati felhívás tartalmazza.

A demonstrátori megbízás nyilvános pályázat útján nyerhető el. A pályázatokat, a kötelező dokumentumokkal együtt megfelelőén kitöltve és aláírva a kari Dékáni Hivatalba szükséges benyújtani a meghatározott időpontig.

További információkat a csatolt pályázati felhívás és a demonstrátori szabályzat tartalmaz: https://uni-obuda.hu/szabalyzatok/2-az-obudai-egyetem-szervezeti-es-mukodesi-szabalyzata/iii-kotet-hallgatoi-kovetelmenyrendszer/4-az-obudai-egyetem-demonstratori-rendszerrol-szolo-szabalyzata/


A jelenlegi oldal frissítve: 2024.07.01.