Integrált Tudományok Szakkollégiuma

Az előadás ELMARAD!

Tisztelt Szakkollégisták, kedves Érdeklődők!
Az Integrált Tudományok Szakkollégiuma Multidiszciplináris Kurzuscsoportjának elő előadása és vitaestje
"Tudatos karrierépítés - kezdetek"
címmel, Kuti János vezetésével 2017. április 25-én, 17.00 órától lesz a Doberdó úti épület II. előadótermében.

A témát a félév során további előadásokban folytatjuk.

A program mindenki számára nyilvános és ingyenes.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az ITSZ vezetősége


Az Integrált Tudományok Szakkollégiumának célja, hogy saját szakmai program kidolgozásával magas szintű, minőségi szakmai képzést nyújtson, segítve a kiemelkedő képességű hallgatók tehetséggondozását, közéleti szerepvállalását, az értelmiségi feladatokra történő felkészülés tárgyi és személyi feltételeinek megteremtését, a társadalmi problémákra érzékeny, szakmailag igényes értelmiség nevelését. Feladata, hogy ápolja a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar által gondozott szakokhoz tartozó szakmaterületek, műszaki és természettudományok, művészeti területek - szakmai és kulturális örökségét.
A hallgatók a szakkollégiumi tevékenység során szakmai ismeretek elmélyítése mellett fejleszthetik szervezési képességeiket, lehetőséget kapnak több szakterületen átívelő feladatok elvégzésére, szakmai tanulmányutakon, konferenciákon vehetnek részt, mindeközben közösségi életük tartalmasabbá, színesebbé válhat.
Az Integrált Tudományok Szakkollégiuma szeretettel várja a tehetséges, a szakma iránt érdeklődő hallgatókat, akik szeretnének egy aktív közösség tagjai lenni.

A SZERVEZET MUNKATÁRSAI

  • Dr. Koltai László - igazgató
  • Vincze Máté András - elnök
  • Gombos Ádám - alelnök

Dokumentumok: